Taxatie in Midden-Groningen, goedkope woningtaxatie in Midden-Groningen

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Midden-Groningen voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Midden-Groningen. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

Naam Website Lid van
1
Standplaats: Leek
Taxatie vanaf € 350,00
NRVT NWWI VastgoedPro
2
Standplaats: Groningen
Taxatie vanaf € 544,50
NRVT VBO

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Midden-Groningen

Website:
Provincie: Groningen
Plaatsen/stadsdelen: Borgercompagnie, Foxhol, Froombosch, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kiel-Windeweer, Kolham, Kropswolde, Lageland, Luddeweer, Meeden, Muntendam, Noordbroek, Overschild, Sappemeer, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Steendam, Tjuchem, Tripscompagnie, Waterhuizen, Westerbroek, Woudbloem, Zuidbroek

Handige links

Tarieven van makelaars in Midden-Groningen
Tarieven van notarissen in Midden-Groningen
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Midden-Groningen
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Midden-Groningen