Taxatie in Tholen, goedkope woningtaxatie in Tholen

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Tholen voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Tholen. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

#
Taxateur
1
Standplaats: Tholen
€ 484,00 incl. btw
2
Standplaats: Zierikzee, Goes, Ossenisse, Sommelsdijk, Bergen op Zoom, Ellemeet, Roosendaal, Stellendam, Hoogerheide en Hellevoetsluis
€ 497,58 incl. btw
3
Standplaats: Bergen op Zoom
€ 523,03 incl. btw
4
Standplaats: Bergen op Zoom en Roosendaal
€ 550,01 incl. btw
5
Standplaats: 's-Gravenpolder
€ 595,01 incl. btw
6
Standplaats: Roosendaal
€ 601,66 incl. btw

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Tholen

Website: http://www.tholen.nl
Provincie: Zeeland
Plaatsen/stadsdelen: Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Tholen

Handige links

Tarieven van makelaars in Tholen
Tarieven van notarissen in Tholen
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Tholen
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Tholen