Taxatie in Schouwen-Duiveland, goedkope woningtaxatie in Schouwen-Duiveland

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Schouwen-Duiveland voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Schouwen-Duiveland. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

#
Taxateur
1
Standplaats: Tholen
€ 535,43 incl. btw
2
Standplaats: Zierikzee, Goes, Sommelsdijk, Ellemeet, Middelburg, Stellendam en Hellevoetsluis
€ 594,94 incl. btw

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Schouwen-Duiveland

Website: http://www.schouwen-duiveland.nl
Provincie: Zeeland
Plaatsen/stadsdelen: Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland, Zierikzee, Zonnemaire

Handige links

Tarieven van makelaars in Schouwen-Duiveland
Tarieven van notarissen in Schouwen-Duiveland
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Schouwen-Duiveland
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Schouwen-Duiveland