Taxatie in Het Hogeland, goedkope woningtaxatie in Het Hogeland

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Het Hogeland voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Het Hogeland. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

#
Taxateur
1
Standplaats: Groningen
€ 465,00 incl. btw
2
Standplaats: Groningen
€ 470,00 incl. btw
3
Standplaats: Groningen
€ 495,00 incl. btw
4
Standplaats: Groningen, Buitenpost en Siddeburen
€ 549,95 incl. btw
5
Standplaats: Groningen
€ 550,01 incl. btw
6
Standplaats: Groningen
€ 650,00 incl. btw
7
Standplaats: Groningen
€ 659,45 incl. btw
8
Standplaats: Groningen
€ 709,00 incl. btw

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Het Hogeland

Website: https://hethogeland.nl
Provincie: Groningen
Plaatsen/stadsdelen: Adorp, Baflo, Bedum, Den Andel, Eemshaven, Eenrum, Eppenhuizen, Hornhuizen, Houwerzijl, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leens, Mensingeweer, Niekerk, Noordwolde, Oldenzijl, Onderdendam, Oosternieland, Oudeschip, Pieterburen, Rasquert, Roodeschool, Rottum, Saaxumhuizen, Sauwerd, Schouwerzijl, Startenhuizen, Stitswerd, Tinallinge, Uithuizen, Uithuizermeeden, Ulrum, Usquert, Vierhuizen, Warffum, Warfhuizen, Wehe-den Hoorn, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zoutkamp, Zuidwolde, Zuurdijk

Handige links

Tarieven van makelaars in Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum
Tarieven van notarissen in Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Het Hogeland
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum