Taxatie in Dongeradeel, goedkope woningtaxatie in Dongeradeel

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Dongeradeel voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Dongeradeel. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

Naam Website Lid van

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Dongeradeel

Website: http://www.dongeradeel.nl
Provincie: Friesland
Plaatsen/stadsdelen: Aalsum, Anjum, Bornwird, Brantgum, Dokkum, Ee, Engwierum, Foudgum, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumhuizen, Hiaure, Holwerd, Jouswier, Lioessens, Metslawier, Moddergat, Morra, Nes, Niawier, Oosternijkerk, Oostrum, Paesens, Raard, Ternaard, Waaxens, Wetsens, Wierum

Handige links

Tarieven van makelaars in Dongeradeel
Tarieven van notarissen in Dongeradeel
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Dongeradeel
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Dongeradeel