Taxatie in Coevorden, goedkope woningtaxatie in Coevorden

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Coevorden voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Coevorden. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

#
Taxateur
1
Standplaats: Emmen, Hoogeveen en Fluitenberg
€ 550,01 incl. btw
2
Standplaats: Hardenberg
€ 575,00 incl. btw
3
Standplaats: Emmen
€ 648,89 incl. btw
4
Standplaats: Ane, Fluitenberg, Hoogeveen, Sleen en Klazienaveen
€ 699,00 incl. btw
5
Standplaats: Emmen
€ 700,00 incl. btw

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Coevorden

Website: http://www.coevorden.nl
Provincie: Drenthe
Plaatsen/stadsdelen: 't Haantje, Aalden, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen, Nieuwlande Coevorden, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen

Handige links

Tarieven van makelaars in Coevorden
Tarieven van notarissen in Coevorden
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Coevorden
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Coevorden