Taxatie in Borger-Odoorn, goedkope woningtaxatie in Borger-Odoorn

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Borger-Odoorn voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Borger-Odoorn. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

#
Taxateur
1
Standplaats: Gieten
€ 489,99 incl. btw
2
Standplaats: Stadskanaal
€ 495,00 incl. btw
3
Standplaats: Emmen
€ 550,01 incl. btw
4
Standplaats: Emmen
€ 648,89 incl. btw
5
Standplaats: Emmen
€ 700,00 incl. btw
6
Standplaats: Nieuwe Pekela, Grolloo, Gieten en Sleen
€ 749,99 incl. btw

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Borger-Odoorn

Website: http://www.borger-odoorn.nl
Provincie: Drenthe
Plaatsen/stadsdelen: 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, 2e Valthermond, Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Drouwenermond, Drouwenerveen, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Ellertshaar, Exloërveen, Exloo, Klijndijk, Nieuw-Buinen, Odoorn, Odoornerveen, Valthe, Valthermond, Westdorp, Zandberg

Handige links

Tarieven van makelaars in Borger-Odoorn
Tarieven van notarissen in Borger-Odoorn
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Borger-Odoorn
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Borger-Odoorn