Taxatie in Aa en Hunze, goedkope woningtaxatie in Aa en Hunze

U bent op zoek naar een goedkope woning taxateur in Aa en Hunze voor een taxatie / taxatierapport. Hieronder ziet u een overzicht van goedkope taxateurs die actief zijn in Aa en Hunze. De taxateurs die in dit overzicht vermeld staan voldoen aan alle voorwaarden waardoor hun taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd.

Klik op de website van de taxateur voor meer informatie. Meestal zal de taxateur zijn taxatie tarieven voor een taxatierapport gewoon op zijn website vermelden.

#
Taxateur
1
Standplaats: Assen
€ 485,00 incl. btw
2
Standplaats: Gieten
€ 489,99 incl. btw
3
Standplaats: Assen
€ 495,00 incl. btw
4
Standplaats: Stadskanaal
€ 495,00 incl. btw
5
Standplaats: Nieuwe Pekela, Grolloo, Assen en Gieten
€ 524,99 incl. btw
6
Standplaats: Assen
€ 550,01 incl. btw
7
Standplaats: Assen
€ 600,00 incl. btw

De taxatiebureaus voldoen aan de laatste normen vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VastgoedPRO en VBO). Het taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de bank(en).

Extra informatie bij de gemeente Aa en Hunze

Website: http://www.aaenhunze.nl
Provincie: Drenthe
Plaatsen/stadsdelen: Amen, Anderen, Anloo, Annen, Annerveenschekanaal, Balloërveld, Balloo, Deurze, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Gieterveen, Grolloo, Marwijksoord, Nieuw Annerveen, Nieuwediep, Nijlande, Nooitgedacht, Oud Annerveen, Papenvoort, Rolde, Schipborg, Schoonloo, Spijkerboor, Vredenheim

Handige links

Tarieven van makelaars in Aa en Hunze
Tarieven van notarissen in Aa en Hunze
Vergelijk de taxatietarieven van alle taxateurs in Aa en Hunze
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Aa en Hunze